Alle Bullpadel padelrackets 2025

Bullpadel padelrackets collectie 2024

De eerste padelrackets voor 2025 zijn uitgebracht door Bullpadel! In de nieuwe 2025 Pro-lijn van Bullpadel zijn de nieuwste technologieën en innovaties verwerkt tot absolute toprackets. De Next-, Performance- en Tour-lijn zullen op een later moment uitgebracht worden. In dit artikel bieden we een overzicht van de nieuwste rackets van Bullpadel en helpen we jou te begrijpen welke rackets geschikt zijn voor alle typen speler.

KORTE SAMENVATTING

Bullpadel kent vier lijnen voor volwassenen: Pro, Next, Performance en Tour.

  • Pro-lijn: geschikt voor vergevorderde en professionele spelers
  • Next-lijn: geschikt voor gevorderde spelers – later uitgebracht!
  • Performance-lijn: geschikt voor spelers van gemiddeld niveau – later uitgebracht!
  • Tour-lijn: geschikt voor beginnende spelers – later uitgebracht!
Type spelerRacketUitleg
Gevorderd / Aanvallend Bullpadel XPLO 25Een innovatief, geometrisch padelracket dat vooral gericht is op het spelen van harde, aanvallende ballen. Lastig te hanteren, maar wel heel veel power.
Gevorderd / AllroundBullpadel Hack 04 HybridDit padelracket heeft een hybridevorm. Door het erg harde blad met een gemiddelde balans biedt het racket een controle én kracht.
Gevorderd / DefensiefBullpadel Neuron 25De Wave-technologie, hybridevorm, medium hardheid en balans geven dit racket veel controle. Het is daarom geschikt voor defensieve speelstijlen.

Bullpadel Proline

Dit is de duurste lijn padelrackets van de 2025-collectie en is met name geschikt voor de competitieve, gevorderde en professionele spelers.

Bullpadel XPLO 25

Het nieuwste racket van Bullpadel is de krachtige Bullpadel XPLO 25. Speciaal voor Martin Di Nenno, de nummer 6 van de FIP-wereldranglijst, is dit futuristische racket uitgerust met de nieuwste technologische hoogstandjes. Zo is dit padelracket de eerste ooit met een geometrische vorm. Het geometrische blad lijkt op een diamant vorm, maar heeft een breder raakvlak. De combinatie van hoge balans en geometrische vorm zorgen voor meer slagen die je met veel kracht kunt slaan.

Het racketframe is gemaakt van Xtend-Carbon 12K, wat 20-30% lichter is dan regulier carbon, maar net zo hard en stug. Dit carbon is speciaal ontwikkeld om te compenseren voor het grotere oppervlak van het racket. De binnenkant van het racket is gemiddeld hard, gemaakt van MultiEva-rubber. Daarnaast is het racket uitgerust met een vernieuwde combinatie van bestaande aerodynamica technologieën: Air Power en Wave System. Het Air Power systeem geeft het racket een verhoogde wendbaarheid en Wave System balanceert de flexibiliteit en stijfheid van het racket, waardoor gecombineerd met de overige eigenschappen van dit racket de XPLO 25 een van de krachtigste rackets tot nu toe is.

Alle XPLO CMF rackets zijn standaard voorzien van de next-generation Ease Vibe dempers, welke tot 49% van de trillingen opvangen, en een 3D-textuur op het racketblad om gemakkelijker effectballen te slaan. De eigenschappen van dit racket zijn het meest geschikt voor spelers van gevorderd tot professioneel niveau met een aanvallende speelstijl.

Vorm:DiamantGewicht:365-375 gram
Raakoppervlak:535cm²Frame:12K Carbon
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel XPLO Comfort 25

De nieuwe Bullpadel XPLO CMF heeft dezelfde revolutionaire, geometrische vorm en een hoge balans als de XPLO 25. Het zijn de eerste padelrackets ooit met een geometrische vorm. Het geometrische blad lijkt op een diamant vorm, maar heeft een breder raakvlak. De combinatie van hoge balans en geometrische vorm zorgen voor meer slagen die je met veel kracht kunt slaan. De XPLO CMF is echter ontworpen voor iets meer comfort dan de XPLO 25, maar met nog steeds voldoende power.

Het padelracket heeft een frame gemaakt van Fibrix, een hybride materiaal van glasvezel en carbon. Het racket blijft hierdoor krachtig, maar minder hard en stug. De core van het racket is gemaakt van het veelgebruikte MultiEva-rubber, wat een gemiddelde hardheid heeft. Daarnaast is het racket uitgerust met een vernieuwde combinatie van bestaande aerodynamica technologieën: Air Power en Wave System. Het Air Power systeem geeft het racket een verhoogde wendbaarheid en Wave System balanceert de flexibiliteit en stijfheid van het racket, waardoor gecombineerd met de overige eigenschappen van dit racket de XPLO CMF een krachtig racket is.

Alle XPLO CMF rackets zijn standaard voorzien van de next-generation Ease Vibe dempers, welke tot 49% van de trillingen opvangen, en een 3D-textuur op het racketblad om gemakkelijker effectballen te slaan. De eigenschappen van dit racket zijn het meest geschikt voor spelers van gevorderd tot professioneel niveau met een aanvallende speelstijl, die houden van iets meer comfort.

Vorm:DiamantGewicht:365-375 gram
Raakoppervlak:535cm²Frame:Carbon + Glasvezel
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Vertex 04 25

De Bullpadel Vertex 04 25 heeft een diamantvorm en een hoge balans. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het padelracket veel power mee geeft aan de slagen. Door de 12K carbon buitenkant (hard) en de Multi Eva rubber binnenkant (gemiddeld hard) voelt het padelracket hard aan.

Het padelracket is ontworpen met de Curvaktiv technologie, een draaiing aan de zijkant van het racket, wat ervoor zorgt dat het racket trillingen beter kan verspreiden en nog stugger is. Dit wordt ondersteund door het Air Power systeem, een variatie op de Air React Channel technologie. Het racket heeft door de combinatie van Curvaktiv en Air Power een uitstekende aerodynamica en is extreem wendbaar. De balans van het racket is via het CustomWeight principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Vertex padelrackets zijn standaard uitgerust met een Hesacore grip en de Vibradrive technologie. Hierdoor draait het racket minder snel in je hand, met minder risico’s op blessures. Ook worden trillingen optimaal geabsorbeerd. Het racketblad is voorzien van textuur waardoor ballen makkelijk met effect te slaan zijn. Alle kwaliteiten van dit padelracket zijn het meest geschikt voor spelers van gevorderd tot professioneel niveau een aanvallende speelstijl.

Vorm:DiamantGewicht:365-375 gram
Raakoppervlak:528cm²Frame:12K Carbon
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Vertex 04 Hybrid 25

De Bullpadel Vertex 04 Hybrid 25 is de controle-variant van de Vertex 04 25. Het padelracket heeft een hybride blad en een hoge balans.  De balans zit iets lager dan bij Vertex 04 25, waardoor het racket beter hanteerbaar is en iets meer controle geeft. Wel geeft het racket nog veel power mee aan iedere slag. Door de 12K carbon buitenkant (hard) en de Multi Eva rubber binnenkant (gemiddeld hard) voelt het padelracket hard aan.

Het padelracket is ontwikkeld met de Curvaktiv technologie, een draaiing aan de zijkant van het racket, wat ervoor zorgt dat het racket trillingen beter kan verspreiden en nog stugger is. Dit wordt ondersteund door het Air Power systeem, een variatie op de Air React Channel technologie. Het racket heeft door de combinatie van Curvaktiv en Air Power een uitstekende aerodynamica en is extreem wendbaar. De balans van het racket is via het CustomWeight principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Vertex padelrackets zijn standaard uitgerust met een Hesacore grip en de Vibradrive technologie. Hierdoor draait het racket minder snel in je hand, met minder risico’s op blessures. Ook worden trillingen optimaal geabsorbeerd. Het racketblad is voorzien van textuur waardoor ballen makkelijk met effect te slaan zijn. Alle kwaliteiten van dit padelracket zijn het meest geschikt voor spelers van gevorderd tot professioneel niveau een allround tot aanvallende speelstijl.

Vorm:HybridGewicht:365-375 gram
Raakoppervlak:528cm²Frame:12K Carbon
Speelstijl:Allround / aanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Hack 04 25

De Bullpadel Hack 04 25 is net als de afgelopen jaren hét padelracket van Paquito Navarro: een van de meest bekende spelers uit de World Padel Tour en de nummer 8 van de FIP-ranglijst. Het padelracket heeft een diamantvorm en daarmee een hoge balans.

Het frame bestaat uit TriCarbon 18k, een uitermate hard materiaal gemaakt van dunne carbonvezels gewoven in drie richtingen. De binnenkant is gemaakt van het gemiddeld harde MultiEva-rubber. Met name door het 18K carbon frame, voelt het racket harder en stugger aan dan de Vertex 04 varianten. Het geïntegreerde Air React Channel systeem zorgt voor betere aerodynamica en maakt het racket wendbaar. Deze kenmerken zorgen ervoor het het racket veel power biedt. De balans van het racket is via het CustomWeight principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Hack padelrackets zijn standaard uitgerust met een Hesacore grip en de Vibradrive technologie. Hierdoor draait het racket minder snel in je hand, met minder risico’s op blessures. Ook worden trillingen optimaal geabsorbeerd. Het racketblad is voorzien van textuur waardoor ballen makkelijk met effect te slaan zijn. Het padelracket is door alle eigenschappen geschikt voor spelers van een gevorderd tot professioneel niveau met een aanvallende speelstijl die houden van een hard racket.

Vorm:DiamantGewicht:365-375 gram
Raakoppervlak:522cm²Frame:18K Carbon
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Hack 04 Hybrid 25

De Bullpadel Hack 04 Hybrid 25 is de hybride-variant van de regulier Hack 04 25. Het verschil zit in de vorm en balans: de Hack 04 Hybrid 25 heeft een hybride vorm en een middelhoge balans. De Hack 04 Hybrid wordt gepresenteerd als een geschikt padelracket voor counterattacks: door een geoptimaliseerde aerodynamica is de slagsnelheid erg hoog. Dit betekent dat je harde slagen van de tegenstander ook hard kunt terugslaan.

Het frame bestaat uit TriCarbon 18k, een erg hard materiaal gemaakt van dunne carbonvezels gewoven in drie richtingen. De binnenkant is gemaakt van het gemiddeld harde MultiEva-rubber. Met name door het 18K carbon frame, voelt het racket harder en stugger aan dan de Vertex 04 varianten. De balans van het racket is via het CustomWeight principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Hack padelrackets zijn standaard uitgerust met een Hesacore grip en de Vibradrive technologie. Hierdoor draait het racket minder snel in je hand, met minder risico’s op blessures. Ook worden trillingen optimaal geabsorbeerd. Het racketblad is voorzien van textuur waardoor ballen makkelijk met effect te slaan zijn. Het padelracket is door zijn eigenschappen geschikt voor gevorderde en professionele spelers met een allround of counter-aanvallende speelstijl, die houden van een hard racket.

Vorm:HybridGewicht:365-375 gram
Raakoppervlak:529cm²Frame:18K Carbon
Speelstijl:AllroundBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Neuron 25

De Bullpadel Neuron 25 is hét padelracket van Federico Chingotto, de nummer 4 van de FIP-wereldranglijst. Met een hybride vorm en een middelhoge balans geeft dit racket een goede balans tussen controle en precisie, die op hoog niveau rust en controle kan brengen in het spel.

Het frame is ontwikkeld met Xtend-Carbon 3K en de kern bevat het veelgebruikte MultiEva-rubber. Hierdoor zullen de slagen redelijk hard aanvoelen, maar is het racket minder stug dan de XPLO-, Vertex- en Hack-varianten. De Wave-technologie is een specifieke configuratie in de structuur en bouw van de Neuron-padelrackets. Door deze technologie krijgt het racket een boost in de controle, onder andere door betere demping en de Wave-bridge: een horizontale verbinding in de kern die zorgt voor meer stevigheid. De balans van het racket is via het CustomWeight principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Neuron padelrackets zijn standaard uitgerust met een Hesacore grip en de Vibradrive technologie. Hierdoor draait het racket minder snel in je hand, met minder risico’s op blessures. Ook worden trillingen optimaal geabsorbeerd. Het racketblad is voorzien van textuur waardoor ballen makkelijk met effect te slaan zijn. Alle kwaliteiten van dit padelracket zijn het meest geschikt voor spelers van gevorderd tot professioneel niveau met een defensieve speelstijl.

Vorm:HybridGewicht:355-375 gram
Raakoppervlak:535cm²Frame:3K Carbon
Speelstijl:DefensiefBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Pearl 25

De Bullpadel Pearl 25 is een nieuw model in de 2025 Bullpadel-collectie. De Pearl 25 is het racket van Beatriz Gonzalez, de nummer 6 van de FIP-wereldranglijst voor vrouwen. Het padelracket heeft een diamantvormig blad en een balans hoog in het racket. Dit geeft het racket veel power bij iedere slag.

Het racketframe is ontwikkeld met een hybride materiaal van carbon en glasvezel, Fibrix. Dit maakt het racket minder stug en hard dan 100% carbon. De binnenkant is gemaakt van het gemiddeld harde, en veel gebruikte, MultiEva-rubber. Daarnaast is het padelracket ontwikkeld met de Air React Channel technologie voor betere aerodynamica en een lichter gewicht. De balans van het racket is via het CustomWeight-principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Pearl 25 is uitgerust met de Vibradrive technologie, om trillingen optimaal te absorberen. Het racketblad is voorzien van 3D-textuur waardoor ballen makkelijk met effect te slaan zijn. Vanwege bovenstaande eigenschappen is het racket geschikt voor gevorderde en professionele spelers met een aanvallende speelstijl, die de voorkeur hebben voor een wat lichter padelracket.

Vorm:DiamantGewicht:355-365 gram
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:GemiddeldSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Elite Woman 25

De Bullpadel Elite Woman 25 is het padelracket waar de nummer 3 van de wereldranglijst mee speelt, Gemma Triay. Het padelracket heeft een hybride vorm en de balans ligt middelhoog in het racket. Het racket heeft daardoor een goede balans tussen power en controle.

Het racketframe is ontwikkeld met een hybride materiaal van carbon en glasvezel, Fibrix. Dit maakt het racket minder stug en hard dan 100% carbon. De binnenkant is gemaakt van het gemiddeld harde, en veel gebruikte, MultiEva-rubber. Daarnaast is het padelracket ontwikkeld met de Air React Channel technologie voor betere aerodynamica en een lichter gewicht. De balans van het racket is via het CustomWeight-principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Elite Woman 25 is ontwikkeld met de Vibradrive technologie, om trillingen optimaal te absorberen. Het racketblad is voorzien van 3D-textuur waardoor ballen makkelijk met effect te slaan zijn. Vanwege bovenstaande eigenschappen is het racket geschikt voor gevorderde en professionele spelers met een allround speelstijl, die de voorkeur hebben voor een wat lichter padelracket.

Vorm:HybridGewicht:350-360 gram
Raakoppervlak:524cm²Frame:Carbon + Glasvezel
Speelstijl:AllroundBalans:Middelhoog
Hardheid:MediumSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Vertex 04 Woman 25

De Bullpadel Vertex 04 Woman 25 is vergelijkbaar met de Vertex 04 25 door het diamantvormig blad en hoge balans. Het racket is iets lichter en voelt comfortabeler aan bij iedere slag. Het padelracket geeft harde slagen, zonder in te leveren op controle.

Het Fibrix-materiaal, een hybrid van carbon en glasvezel, maakt het racketframe minder stug en hard dan 100% carbon. De binnenkant is gemaakt van het gemiddeld harde, en veel gebruikte, MultiEva-rubber. Het padelracket is ontwikkeld met de Curvaktiv technologie, een draaiing aan de zijkant van het racket, wat ervoor zorgt dat het racket trillingen beter kan verspreiden en nog stugger is. Dit wordt ondersteund door het Air Power systeem, een variatie op de Air React Channel technologie. Het racket heeft door de combinatie van Curvaktiv en Air Power een uitstekende aerodynamica en is extreem wendbaar. De balans van het racket is via het CustomWeight principe naar eigen wens aanpasbaar.

De Elite Woman 25 is uitgerust met de Vibradrive technologie, om trillingen optimaal te absorberen. Het racketblad is voorzien van Top Spin-textuur waardoor ballen makkelijk met Top Spin te slaan zijn. Het is een padelracket geschikt voor de gevorderde tot professionele speler met een allround speelstijl en voorkeur voor een lichter racket.

Vorm:DiamantGewicht:350-370 gram
Raakoppervlak:530cm²Frame:Carbon + Glasvezel
Speelstijl:AllroundBalans:Middelhoog
Hardheid:MediumSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Bullpadel Flow Woman 25

De Bullpadel Flow Woman 24 wordt gebruikt door Alejandra Salazar, de nummer 13 van de FIP-wereldranglijst. Het racket heeft een diamantvormig blad en de balans ligt hoog in het racket. Dit maakt het racket geschikt voor aanvallende slagen met veel power.

Het padelracket beschikt over een FlowForce core: een unieke configuratie en ontwikkeling van het bekende Fibrix materiaal. Door deze afstelling van zowel carbon als glasvezel is het racket lichter en beter hanteerbaar. De binnenkant is gemaakt van het gemiddeld harde MultiEva-rubber. De combinatie van deze technieken en materialen geeft het racket veel controle.

De Elite Woman 25 is uitgerust met de Vibradrive technologie, om trillingen optimaal te absorberen. Het racketblad is voorzien van 3D-textuur waardoor ballen makkelijk effect mee krijgen. Het is een padelracket geschikt voor de gevorderde tot professionele speler met een aanvallende speelstijl en voorkeur voor een lichter racket.

Vorm:DiamantGewicht:350-360 gram
Raakoppervlak:523cm²Frame:Carbon + Glasvezel
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:MediumSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Disclaimer

Al onze reviews en artikelen zijn en blijven compleet onafhankelijk. PadelProf ontvangt een kleine vergoeding voor elke bestelling die wordt gedaan via de links op onze website.