Alle Adidas Padelrackets van 2024

Adidas padelrackets 2024

De 2024 collectie Adidas padelrackets is uitgebracht. Het is een uitgebreide collectie met veel verschillende type rackets. Met dit artikel bieden we een overzicht van alle padelrackets en helpen we jou te begrijpen voor welke type spelers de verschillende rackets geschikt zijn.

KORTE SAMENVATTING

De nieuwe Adidas padelracket collectie kent de volgende lijnen: Metalbone, Adipower, Cross It, RX, Drive en Match.

De lijnen Metalbone en Adipower zijn voornamelijk geschikt voor de gevorderde en professionele spelers. De Cross It lijn is een nieuwe lijn in de 2024-collectie en bevat rackets voor vergevorderde en professionele spelers. De RX-lijn is voor spelers van gemiddeld niveau en de Drive en Match rackets zijn voor de beginnende spelers. In onderstaand overzicht geven we per speelstijl en spelersniveau aanbevelingen voor rackets.

Type spelerRacketUitleg
Gevorderd / AanvallendMetalbone 3.3Beste racket voor de gevorderde en aanvallende speler. Het racket is de keuze van topper Ale Galán.
Gevorderd / Verdedigend Adipower CTRL 3.3Beste prijs-kwaliteit verhouding onder de controle-gerichte rackets. Goed hanteerbaar, en behoud van power. Een populair racket bij professionele spelers.
Intermediate / AanvallendAdipower TeamDit is hét aanvallende racket voor spelers met een gemiddeld niveau. Wel moet je al over een redelijke techniek beschikken om dit racket prettig te vinden spelen.
Intermediate / VerdedigendRX RedDit padelracket is perfect voor de gemiddelde speler die veel controle in zijn of haar spel wilt. Je kunt ook kiezen voor de RX 2000 als je liever met een lichter racket speelt.
BeginnerDrive 3.3De Drive 3.3 is goed hanteerbaar en geeft veel controle in het spel. Een van de beste rackets voor beginners.

Metalbone

De Metalbone-lijn is met name geschikt voor de competitieve gevorderde en professionele spelers. Uitzondering hierop is de Metalbone Team, welke gericht is op spelers van gemiddeld niveau. Qua prijsklasse valt de Metalbone-lijn in de hoogste categorie.

Adidas Metalbone 3.3 + Ale Galán

De Adidas Metalbone 3.3 is het nieuwe padelracket van Ale Galán, een van de beste spelers van de World Padel Tour. Het racketblad heeft een vergrote diamanten vorm, waardoor de sweetspot groot is. De hoge balans geeft het racket extra power bij iedere slag. Het racketblad is gemaakt van gealuminiseerde koolstofvezel en de kern van het racket van Eva Soft Performance. Dit is een zacht rubber, wat bijdraagt aan het comfort. Door de combinatie van deze materialen is het racket zowel vrij hard als comfortabel. Met het ‘Metalbone-weight’ systeem kan het gewicht door middel van 6 schroeven worden aangepast op persoonlijke voorkeuren. Het blad heeft veel textuur waardoor je gemakkelijk effect kan meegeven aan je slagen. Dit racket is vanwege deze eigenschappen het meest geschikt voor ervaren spelers met een aanvallende speelstijl.

Vorm:Oversized DiamantGewicht:345-360 gram
Speelstijl:Aanvallend Balans:Hoog
Hardheid:MediumSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Adidas Metalbone Hrd + Ale Galán

De Adidas Metalbone HRD 3.3 is een variant van de Metalbone 3.3. Het racketblad heeft een vergrote diamanten vorm, waardoor de sweetspot groter. De hoge balans geeft het racket extra power bij iedere slag. Het racketblad is gemaakt van gealuminiseerde koolstofvezel in een 2 op 1 verhouding. De kern van het racket is gemaakt van van High Memory Eva. Dit is een hard rubber, wat samen met de vorm en hoge balans extra power meegeeft aan iedere slag. Wel biedt dit racket iets minder comfort. Met het ‘Metalbone-weight’ systeem kan het gewicht door middel van 6 schroeven worden aangepast op persoonlijke voorkeuren. Dit padelracket is geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl.

Vorm:Oversized DiamantGewicht:345-360 gram
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Adidas Metalbone Carbon

De Adidas Metalbone Carbon is een variant in de Metalbone serie. De nadruk ligt voornamelijk op het combineren van comfort met power. Net als de Metalbone 3.3 heeft de Metalbone Carbon een vergroot diamantvormig padelracket. Het racketblad is gemaakt van 6K carbon en de binnenkant van EVA Soft Performance. De combinatie van deze materialen maken het een redelijk comfortabel racket. Doordat het racket 10-15 gram zwaarder is dan de reguliere Metalbone 3.3 behoudt het racket zijn power. Dit gaat wel ten koste van de hanteerbaarheid. Dit padelracket is geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een aanvallende speelstijl.

Vorm:Oversized DiamantGewicht:360-375 gram
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Adidas Metalbone Carbon Ctrl

De Adidas Metalbone Carbon Ctrl is een nieuw type padelracket in de Metalbone serie. De Ctrl variant van de Metalbone Carbon combineert comfort en power met extra controle. Deze eigenschappen worden gecreëerd door het ronde racketblad en de balans in het midden van het blad. Het racketblad is gemaakt van 6K carbon en de binnenkant van EVA Soft Performance. De combinatie van deze materialen maken het een redelijk zacht en comfortabel racket. Net als in de reguliere Metalbone Carbon is de Metalbone Carbon Ctrl 10-15 gram zwaarder gemaakt dan de Metalbone 3.3, waardoor het racket toch over voldoende power beschikt. Ook dit racket heeft textuur op het blad, waardoor je goed effectballen kunt slaan. Dit padelracket is geschikt voor gevorderde tot professionele spelers met een allround controlerende speelstijl.

Vorm:RondGewicht:360-375 gram
Speelstijl:AllroundBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Adidas Metalbone Ctrl 3.3 + Lorena Rufo

De Adidas Metalbone Ctrl 3.3 is de variant in de Metalbone serie die gebruikt wordt door Lorena Rufo. Net als de Metalbone 3.3 heeft de CTRL een blad gemaakt van aluminium en carbon en een core van Eva Soft Performance. Ook het gewicht is nagenoeg gelijk. Het grootste verschil is dat dit racket een ronde vorm heeft en de balans in het midden ligt. De hanteerbaarheid en controle is hierdoor groter. Je zult iets minder power kunnen meegeven aan de slagen, maar door de hardheid van het blad zul je nog steeds de bal uit de baan kunnen slaan. Met het ‘Metalbone-weight’ systeem kan het gewicht door middel van 6 schroeven worden aangepast op persoonlijke voorkeuren. Dit padelracket is geschikt voor ervaren spelers met een verdedigende tot allround speelstijl, die veel controle zoekt in een racket, zonder daarbij op power in te boeten.

Vorm:RondGewicht:345-360 gram
Speelstijl:AllroundBalans:Midden
Hardheid:Zacht-MediumSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Adidas Metalbone Team 3.3

De Adidas Metalbone Team 3.3 is de glasvezel-variant in de Metalbone series. Het padelracket heeft net als de meeste Metalbone rackets een vergroot diamantvormig blad. Het blad is gemaakt van glasvezel, met een kern van EVA Soft Performance. Hierdoor is het een zacht racket dat veel comfort biedt. Door de hoge balans zul je veel power mee kunnen geven aan je slagen. Doordat het racket zacht is, geeft het veel output. Ook dit racket heeft textuur op het blad, waardoor je goed effectballen kunt slaan. Dit padelracket is geschikt voor spelers van gevorderd niveau met een aanvallende speelstijl.

Vorm:Diamant OversizedGewicht:360-375 gram
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gevorderd

Adidas Metalbone Team Light 3.3

De Adidas Metalbone Team Light is een variant op de Metalbone Team. Het racket heeft een rond blad. Het blad is gemaakt van glasvezel, met een kern van EVA Soft Performance. Hierdoor is het een zacht racket dat veel comfort biedt. Door de middelhoge balans zul je voldoende power mee kunnen geven aan je slagen, zonder verlies van controle. Doordat het racket zacht is, geeft het veel output. Ook dit racket heeft textuur op het blad, waardoor je goed effectballen kunt slaan. Verder is de Light-variant 15 gram lichter dan de reguliere Metalbone Team. Dit maakt het padelracket meer geschikt voor spelers van gevorderd niveau met een verdedigende tot allround speelstijl.

Vorm:RondGewicht:345-360gram
Speelstijl:Verdidigend/AllroundBalans:Medium
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gevorderd

Adidas Adipower

De Adipower lijn biedt harde rackets voor zowel professionele en gevorderde spelers als gemiddelde spelers. De Team varianten zijn gericht op spelers van gemiddeld niveau. Qua prijsklasse valt de Adipower lijn in de bovenste categorie, met uitzondering van de Team varianten.

Adidas Adipower Multiweight 3.3

De Adidas Adipower Multiweight 3.3 behoort tot de duurste categorie in de nieuwe 2024 collectie van Adidas. Het is een padelracket met vergrote diamantvorm blad. De buitenkant is gemaakt van 18K Carbon en de binnenkant Eva High Memory, waardoor het een erg hard racket is. Door de hoge balans en hardheid krijgt iedere slag veel power. De hardheid helpt ook bij het gevoel van controle. Het racketblad heeft veel textuur waardoor je gemakkelijk effect mee kan geven aan je slagen. De Adipower Multiweight heeft net als de Metalbone serie het ‘Weight and Balance System’. Met deze technologie kan het gewicht en de balans naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Dit racket is geschikt voor de gevorderde tot professionele speler met een aanvallende speelstijl.

Vorm:Diamant OversizedGewicht:360-375g
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 – Álex Ruiz

De Adidas Adipower Multiweight CTRL 3.3 is het nieuwe racket van Álex Ruiz, de nummer 7 in de World Padel Tour ranking. Het is een padelracket met een rond blad. De buitenkant is gemaakt van 18K Carbon en de binnenkant High Memory Eva, waardoor het een erg hard racket is. Door de hardheid en lage balans kun je ballen zeer precies plaatsen. De lage balans komt ook ten goede van de hanteerbaarheid. Het racket is daarom ook vooral gericht op controle. Het racketblad heeft veel textuur waardoor je gemakkelijk effect mee kan geven aan je slagen. De Adipower Multiweight Ctrl beschikt net als de Metalbone serie over het ‘Weight and Balance System’. Met deze technologie kan het gewicht en de balans naar persoonlijke voorkeuren worden aangepast. Dit racket is geschikt voor de gevorderde tot professionele speler met een verdedigende of allround speelstijl.

Vorm:RondGewicht:355-365g
Speelstijl:Verdedigend / AllroundBalans:Laag / Midden
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd / Professioneel

Adidas Adipower Ctrl 3.3

De Adidas Adipower Ctrl 3.3 is een padelracket gericht op controle. Het blad heeft een ronde vorm. De balans van het racket ligt in het midden van het blad. Het racketblad is gemaakt van 3K carbon met een kern van Eva Soft Performance. Hierdoor is het een zacht racket en makkelijk te hanteren. Hierdoor geeft de Adipower 3.3 Ctrl iets minder power bij de slagen, maar wel veel meer controle en comfort. Het racketblad heeft veel textuur waardoor je gemakkelijk effect mee kan geven aan je slagen. Dit racket is geschikt voor de gevorderde speler met een verdedigende tot allround speelstijl.

Lees ook onze volledige review van de 3.1 versie van dit padelracket. Spoiler: we geven het een 8,5 !

Vorm:RondGewicht:360-375g
Speelstijl:Verdedigend / AllroundBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gevorderd

Adidas Adipower CTRL Team 3.3

De Adidas Adipower CTRL Team 3.3 is een nieuwe variant van de Adipower 3.3. Het racket is een mix tussen de Adipower Ctrl 3.3 en de Metalbone Team. De CTRL Team 3.3 heeft een ronde vorm. Hierdoor heeft het racket een grotere sweetspot voor meer controle. Het blad is gemaakt van glasvezel met een kern van Eva Soft Performance. Dit maakt het padelracket zachter dan een racket gemaakt van carbon. De balans van het gewicht ligt meer richting het midden van het racket, waardoor het racket makkelijker te hanteren is. Het racket is iets minder gefocust op power. Dit racket is geschikt voor de gevorderde speler met een verdedigende of allround speler.

Vorm:Rond OversizedGewicht:360-375 gram
Speelstijl:Verdedigend / AllroundBalans:Midden
Hardheid:HardSpelersniveau:Gevorderd

Adidas Adipower Light 3.3

De Adidas Adipower Light 3.3 is een lichtgewicht variant van de Adipower CTRL 3.3. Het racket heeft ook een ronde vorm. Het blad bestaat uit Alutex, een nieuw materiaal. Alutex is een composiet van glasvezel en aluminium met voldoende power, comfort en duurzaamheid. De kern van het padelracket bestaat uit EVA Soft Performance. Hierdoor heeft het racket een combinatie van een middelharde buitenkant en een zachte binnenkant. Ook heeft het racket een medium balans en een licht gewicht. Hierdoor biedt het racket voldoende controle, power en comfort. is het racket goed hanteerbaar. De Adidas Adipower Light 3.3 is geschikt voor gevorderde spelers met een verdedigende of allround speelstijl, die graag met een lichter racket spelen (vrouwen en mensen die blessuregevoelig zijn).

Vorm:RondGewicht:345-360g
Speelstijl:Verdedigend / AllroundBalans:Laag
Hardheid:MediumSpelersniveau:Gevorderd

Adidas Adipower Team Light – Mafalda Fernandes

De Adidas Adipower Team Light is een nieuw padelracket in de Adipower series. Het is het racket wat gebruikt wordt door Mafalda Fernandes, een Portugese speelster in de World Padel Tour. Het padelracket heeft een rond racketblad. Het blad is gemaakt van glasvezel met een kern van EVA Soft Performance. Hierdoor is het een zacht racket dat veel comfort biedt. Door de medium balans zul je voldoende power mee kunnen geven aan je slagen. Doordat het racket zacht is, geeft het veel output. Door het lage gewicht is het padelracket goed hanteerbaar. De Adidas Adipower Team Light heeft ook textuur op het blad, waardoor je goed effectballen kunt slaan. Dit padelracket is geschikt voor spelers van gemiddeld niveau met een verdigende of allround speelstijl.

Vorm:RondGewicht:345-360 gram
Speelstijl:Verdedigend / AllroundBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gemiddeld

Adidas Cross It

De geheel nieuwe Adidas Cross It lijn biedt rackets voor spelers van een vergevorderd of professioneel niveau. De 2024 Cross It lijn bevat 3 rackets, een standaard, controle en lichtgewicht variant. Alle rackets zijn ontwikkeld met nieuwe innovatieve technologieën. Qua prijsklasse valt de Cross It lijn in de hoogste categorie.

Adidas Cross It

De Adidas Cross It is een geheel nieuwe lijn in de 2024 collectie van Adidas. De Cross It heeft een vergroot blad met diamant vorm. De balans ligt hoog in het racket. Het blad is gemaakt van 15K gealuminiseerde koolstofvezels met een kern van High Memory Eva. Het racket is hierdoor erg hard en geeft extra veel power. De nieuwe Dynamic Air Flow en Eleven 13 technologie geven het racket een vernieuwde aerodynamica. Het racket is daardoor nog makkelijker te hanteren en geeft extra power bij iedere slag. Wel verliest het racket hierdoor wat controle. Het padelracket is voornamelijk geschikt voor vergevorderde en professionele spelers met een aanvallende speelstijl, die op zoek zijn naar een racket met veel power.

Vorm:Oversized DiamantGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:AanvallendBalans:Hoog
Hardheid:HardSpelersniveau:Vergevorderd / Professioneel

Adidas Cross It Ctrl

De Adidas Cross It Ctrl is de controle-variant op de Cross it, de nieuwe lijn van Adidas in 2024. De Cross It Ctrl heeft een blad met ronde vorm. De balans ligt in het midden van het racket. Het blad is gemaakt van 15K gealuminiseerde koolstofvezels met een kern van High Memory Eva. Het racket is hierdoor erg hard. De nieuwe Dynamic Air Flow en Eleven 13 technologie geven het racket een vernieuwde aerodynamica. Het racket is daardoor nog makkelijker te hanteren en geeft extra power bij iedere slag. In combinatie met de vorm en de balans biedt het racket voldoende controle. Het padelracket is voornamelijk geschikt voor vergevorderde en professionele spelers met een allround speelstijl.

Vorm:RondGewicht:360-375 gram
Speelstijl:AllroundBalans:Midden
Hardheid:HardSpelersniveau:Vergevorderd/Professioneel

Adidas Cross It Light – Marta Ortega

De Adidas Cross It Light is de nieuwe Light-variant op de nieuwe Cross it lijn. Het raket wordt gebruikt door Marta Ortega, de Spaanse nummer 6 van de wereld. De Cross It Light heeft een blad met ronde vorm. De balans ligt in het midden van het racket. Het blad is gemaakt van 24K gealuminiseerde koolstofvezels met een kern van High Memory Eva. Het racket is hierdoor een van de hardste rackets die er zijn. De nieuwe Dynamic Air Flow en Eleven 13 technologie geven het racket een vernieuwde aerodynamica. Het racket is 15 gram lichter dan de reguliere Cross It en daardoor nog makkelijker te hanteren. De extreme hardheid zorgt wel voor voldoende power bij iedere slag. In combinatie met de vorm en de balans biedt het racket een goede balans tussen controle en power. Het padelracket is voornamelijk geschikt voor vergevorderde en professionele spelers met een allround speelstijl.

Vorm:RondGewicht:345-360 gram
Speelstijl:AllroundBalans:Midden
Hardheid:HardSpelersniveau:Vergevorderd/Professioneel

Adidas RX lijn

De RX lijn biedt rackets voor spelers van gemiddeld niveau.

Adidas Rx Red

De Adidas RX Red een nieuw racket in de RX lijn. Het padelracket is gemaakt van glasvezel en heeft een kern van Eva Soft Performance. Dit is een licht materiaal wat zorgt voor een comfortabel gevoel bij het slaan van de bal. Het racket heeft een rond blad met een balans in het midden van het blad. Het racket bevat de nieuwe structural power technologie voor voldoende kracht bij het slaan van de bal. Het is per uitstek een racket voor de allround speler van gemiddeld niveau, die veel controle zoekt in een racket.

Vorm:RondGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:AllroundBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gemiddeld

Adidas Rx Light

De Adidas RX Light is identiek aan de RX Red. Het padelracket is gemaakt van glasvezel en heeft een kern van Eva Soft Performance. Dit is een licht materiaal wat zorgt voor een comfortabel gevoel bij het slaan van de bal. Het racket heeft een rond blad met een balans in het midden van het blad. Het racket bevat de nieuwe structural power technologie voor voldoende kracht bij het slaan van de bal. Het is per uitstek een racket voor de allround speler van gemiddeld niveau, die veel controle zoekt in een racket.

Vorm:RondGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:AllroundBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gemiddeld

Adidas Rx Lime

De Adidas RX Lime is gelijk aan de andere RX rackets en heeft ook een rond racketblad en lage balans. Er is gebruik gemaakt van dezelfde materialen: het blad is gemaakt van glasvezel met een Eva Soft Performance binnenkant. Hierdoor is het een erg zacht racket en biedt het veel comfort. De output is goed, hierdoor is dit racket erg vergevingsgezind. Je kunt gemakkelijk goede ballen slaan, en de bal juist raken. Het racket bevat de nieuwe structural power technologie voor voldoende kracht bij het slaan van de bal. Dit racket is vooral voor spelers van gemiddeld niveau met een verdedigende of allround speelstijl.

Vorm:RondGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:Verdedigend / AllroundBalans:Laag
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Gemiddeld

Drive en Match lijnen

Deze padelrackets die geschikt zijn voor beginnende spelers. Vooral voor mensen die geen ervaring hebben in de racketsport en voor het eerst met padel kennismaken. Qua prijs zitten deze padelrackets in het laagste segment.

Adidas Drive 3.3 Blue

De Adidas Drive 3.3 is gemaakt van glasvezel aan de buitenkant en een zachte mousse aan de binnenkant. Het racket heeft een ronde vorm en het balanspunt ligt richting de grip. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het padelracket geschikt is voor beginnende spelers die veel controle willen. De Adidas Drive 3.3 komt in drie varianten: Blue, Vintage en Light.

Dit is wat ons betreft een van de beste rackets voor beginnende spelers. Zie ook onze top 5 van rackets voor beginners.

Vorm:RondGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:ControleBalans:Laag
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Beginner

Adidas Drive 3.3 Vintage

De Adidas Drive 3.3 Vintage is gemaakt van glasvezel aan de buitenkant en een zachte mousse aan de binnenkant. Het racket heeft een ronde vorm en het balanspunt ligt richting de grip. Deze eigenschappen zorgen ervoor dat het padelracket geschikt is voor beginnende spelers die veel controle willen. De Adidas Drive 3.3 komt in drie varianten: Blue, Vintage en Light.

Dit is wat ons betreft een van de beste rackets voor beginnende spelers. Zie ook onze top 5 van rackets voor beginners.

Vorm:RondGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:ControleBalans:Laag
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Beginner

Adidas Drive 3.3 Light

De Adidas Drive 3.3 Light lijkt erg op de Adidas Drive 3.3. Het enige verschil is het gewicht: dat is 15 gram minder. Hierdoor is het racket beter hanteerbaar en meer geschikt voor mensen die blessuregevoelig zijn. Hierdoor het padelracket geschikt is voor beginnende spelers die veel controle willen en op zoek zijn naar een licht racket. De Adidas Drive 3.3 komt in drie varianten: Blue, Vintage en Light.

Vorm:RondGewicht:345 – 360 gram
Speelstijl:ControleBalans:Laag
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Beginner

Adidas Match 3.3 Black/Red

De Adidas Match 3.3 is gemaakt van glasvezel an de buitenkant en een zachte mousse aan de binnenkant. Dit racket heeft een druppelvorm en heeft daardoor meer power dan de Adidas Drive 3.3. Maar het padelracket is hierdoor wel iets minder goed hanteerbaar. Dit racket is geschikt voor beginnende spelers die een racket willen met een goede controle en kracht. De Adidas Match 3.3 komt in drie varianten: Black/Red, Black/Lime en Light’.

Vorm:DruppelGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:Allround / AanvallendBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Beginner

Adidas Match 3.3 Black/Lime

De Adidas Match 3.2 is gemaakt van glasvezel an de buitenkant en een zachte mousse aan de binnenkant. Dit racket heeft een druppelvorm en heeft daardoor meer power dan de Adidas Drive 3.2. Maar het padelracket is hierdoor iets minder goed hanteerbaar. Dit racket is geschikt voor beginnende spelers die een racket willen met een goede controle en kracht. De Adidas Match 3.3 komt in drie varianten: Black/Red, Black/Lime en Light.

Vorm:DruppelGewicht:360 – 375 gram
Speelstijl:Allround / AanvallendBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Beginner

Adidas Match 3.3 Light

De Adidas Match 3.3 Light is de lichtgewicht variant van de Match 3.3. Dit racket is geschikt voor beginnende spelers die een racket willen met een goede controle en kracht, die graag met een licht racket spelen (vrouwen, mensen die blessuregevoelig zijn). De Adidas Match 3.3 komt in drie varianten: Black/Red, Black/Lime en Light.

Vorm:DruppelGewicht:345 gram
Speelstijl:AllroundBalans:Midden
Hardheid:ZachtSpelersniveau:Beginner

*KORTINGSCODE

PadelProf heeft een samenwerking met duobakkersport.nl. Een aantal van de rackets die wij testen zijn door hen aangeboden. Daarnaast hebben wij een exclusieve kortingscode welke recht geeft op 10% korting bij je bestelling: padelprof10

Al onze reviews en artikelen zijn en blijven compleet onafhankelijk.